Antena 3 CNN Actualitate Atacatori înarmaţi, liberi pe străzi după atacul sângeros din Chiajna. Poliţia e în alertă!

Atacatori înarmaţi, liberi pe străzi după atacul sângeros din Chiajna. Poliţia e în alertă!

Poliția caută două mașini pe care le-au folosit atacatorii bărbatului care ar fi fost împușcat în parcarea unui centru comercial din Chiajna. Oamenii legii au organizat filtre ca să îi prindă pe indivizii care au deschis focul.

de Delia Bulgaru    |    17 Ian 2024   •   14:21

Polițiștii fac filtre în zonele adiacente Bucureștiului, dar și în Capitală, în urma atacului cu o armă de vânătoare, care a avut loc, luni seară, în Chiajna, județul Ilfov. Oamenii legii caută cele două autoturisme cu numere de Spania care ar fi fost prezente la locul atacului.

Polițiștii opresc autoturismele care consideră că sunt suspecte și fac verificări atât șoferului, cât și pasagerilor și, bineînțeles, controlează și autotutrismul, portbagajul, torpedoul și astfel de zone din mașină unde ar putea fi ascunsă o armă, pentru că oamenii legii caută și arma cu care a fost împușcat bărbatul de 32 de ani.

Citește și: ”S-au auzit țipete, urlete!”. Răfuială cu focuri de armă, în apropiere de București. Un bărbat a fost împușcat în picior

În urma atacului care a a avut loc luni seară, victima a fost transportată la Spitalul Universitate pentru îngrijiri medicale, unde a suferit două operații.

La acest filtru sunt polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Ilfov, iar în sprijnul lor au venit și jandarmii de la Antitero și Acțiuni Speciale.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close