Antena 3 CNN Actualitate Atacatorii înarmați cu macete, care i-au tăiat mâinile unui bărbat din Brăila, arestați pentru 30 de zile

Atacatorii înarmați cu macete, care i-au tăiat mâinile unui bărbat din Brăila, arestați pentru 30 de zile

Autorii atacului cu macete din Brăila, în urma căruia un bărbat a fost mutilat, au fost prinși și arestați pentru 30 de zile.

Atacatorii înarmați cu macete, care i-au tăiat mâinile unui bărbat din Brăila, arestați pentru 30 de zile
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Mai 2023   •   19:09

Cei patru autori ai atacului în stil mafiot de la Brăila au fost prinși, vineri, după ce oamenii legii au făcut zeci de percheziții în oraș.

Cei patru atacatori au vârste cuprinse între 19 și 22 de ani și sunt suspectați că au pus la cale scandalul cu macete, în urma căruia un bărbat a rămas fără mâini.

În urma perchezițiilor efectuate, tinerii din Brăila au fost conduși la sediul Poliției, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor, din data de 29 aprilie.

În urma probatoriului administrat astăzi, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila a dispus reținerea acestora pentru 24 de ore, fiind încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Brăila.

Citește și: Momentul atacului cu macete de la Brăila, surprins pe camerele de supraveghere

În această după-amiază cei patru au fost prezentați Tribunalului Brăila, care a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, potrivit Mediafax.

Scenele înfiorătoare s-au derulat pe 29 aprilie, în noaptea de sâmbătă spre duminică, când un bărbat a fost atacat în plină stradă de oameni mascați, înarmați cu macete.

 

 

×
Subiecte în articol: Brăila atac cu macete
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close