Antena 3 CNN Actualitate Atenționare de vreme rea: Ninsori viscolite la munte şi intensificări ale vântului. Iată zonele vizate

Atenționare de vreme rea: Ninsori viscolite la munte şi intensificări ale vântului. Iată zonele vizate

Atenționare de vreme rea: Ninsori viscolite la munte şi intensificări ale vântului. Iată zonele vizate
Sursa foto: foto: pixabay.com
09 Feb 2016   •   13:46

Agenţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri o informare de ninsori viscolite la munte şi vânt puternic în Banat, Crişana şi Dobrogea.

Conform site-ului Agenţiei Naţionale de Meteorologie (ANM) de miercuri, de la ora 10 până joi la ora 14 va intra în vigoare o informare de vânt puternic şi ninsori viscolite.

În intervalul menţionat, vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în Banat, Crişana şi Dobrogea, unde rafalele vor depăşi 50-60 kilomteri la oră.

La munte, în special în zona înaltă, vântul va sufla tare, cu peste 70-80 kilometri la oră, a transmis ANM.

Potrivit ANM, începând din după-amiaza zilei de miercuri 10 februarie, aria precipitaţiilor se va extinde, iar în zonele de deal şi de munte se vor cumula cantităţi de apă ce vor depăşi local 10-15 litri pe metru pătrat şi izolat 30 de litri pe metru pătrat.

În nord-vest şi centru se vor semnala precipitaţii mixte, iar la munte se va depune strat nou de zăpadă şi ninsoarea va fi viscolită.×
Subiecte în articol: ANM
Parteneri
ANM: Vine prăpădul! Unde loveşte URGIA în următoarele ore
x close