Antena 3 CNN Actualitate Atenţionare MAE de călătorie în Danemarca! Mai multe zboruri ar putea fi anulate sau întârziate

Atenţionare MAE de călătorie în Danemarca! Mai multe zboruri ar putea fi anulate sau întârziate

Ministerul Afacerilor Externe îi atenționează pe românii care vor să plece în Danemarca că, începând de astăzi se pot înregistra întârzieri la plecări/sosiri sau anulări pentru zborurile operate pe aeroportul din Copenhaga.

Atenţionare MAE de călătorie în Danemarca! Mai multe zboruri ar putea fi anulate sau întârziate
Sursa foto: Getty images | Kong Ding Chek
de Ioana Mircea    |    04 Mai 2023   •   20:07

Ministerul Afacerilor Externe îi informează pe românii care pleacă în Danemarca că, de astăzi pot fi înregistrate întârzieri la plecări/sosiri sau anulări pentru zborurile operate pe aeroportul din Copenhaga, din cauza lipsei de personal a companiei independente Naviair, care se ocupă de gestionarea zborurilor.

Durata acestor perturbări nu este precizată, fiind în curs negocieri între părți. Informații suplimentare despre întârzierile și anulările de la aeroportul din Copenhaga sunt disponibile la adresa: https://www.cph.dk/flyinformation/forsinkelser-aflysninger.

Cetățenii români pot solicita asistență consulară la următoarele numere de telefon:

  • Ambasada României la Copenhaga: +4539407177, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.
  • Numărul de telefon de urgență al misiunii diplomatice a României în Danemarca: +4527355537.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginilor web https://copenhaga.mae.ro/, https://www.cph.dk/, https://www.mae.ro/ şi reamintește faptul că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță" (https://www.mae.ro/app_cs), care oferă informații și sfaturi de călătorie, potrivit Mediafax.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close