Antena 3 CNN Actualitate Atenționare MAE pentru Italia, din cauza grevei care va afecta transportul public

Atenționare MAE pentru Italia, din cauza grevei care va afecta transportul public

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a lansat o atenționare de călătorie pentru cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Italia, pe data de 8 martie.

Atenționare MAE pentru Italia, din cauza grevei care va afecta transportul public
Sursa foto: Pexels/Victor Freitas
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Mar 2023   •   10:04

Ministerul Afacerilor Externe din România a emis o avertizare de călătorie în Italia, din cauza unei greve care se desfășoară miercuri, 8 martie.

Protestul afectează mai multe mijloace de transport, astfel că vor fi perturbări ale circulației feroviare, dar și ale mijloacelor de transport public.

"Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Italiană că, în data de 8 martie 2023, va avea loc o grevă națională, care va afecta transportul public în comun (feroviar, metrou, autobuz etc.)”, scrie în atenționarea emisă de MAE.

Cetățenii români pot solicita asistență la numerele de telefon ale Ambasadei României la Roma și ale oficiilor consulare.

De asmenea, românii sunt sfătuiți ca, înainte de a pleca la drum, să obțină informații din surse oficiale, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Italia grevă transporturi atentionare MAE
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close