Antena 3 CNN Actualitate Aterizare de urgenţă pe aeroportul Mihail Kogălniceanu, pentru salvarea unui pasager bolnav

Aterizare de urgenţă pe aeroportul Mihail Kogălniceanu, pentru salvarea unui pasager bolnav

Aterizare de urgenţă pe aeroportul Mihail Kogălniceanu, pentru salvarea unui pasager bolnav
Sursa foto: Foto: Financiarul
17 Dec 2010   •   09:33

Un avion al companiei Lufhansa care circula pe ruta Tbilisi (Georgia) -  Munchen(Germania) a aterizat de urgenţă, vineri dimineaţă, pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu din judeţul Constanţa, după ce unui pasager i s-a făcut rău, bărbatul fiind preluat de o ambulanţă şi dus la spital.

Elena Dragotă, purtătorul de cuvânt al aeroportului, a menţionat că avionul, cu 89 de pasageri la bord, venea din direcţia Tbilisi - Georgia cu destinaţia Munchen - Germania şi a aterizat pe aeroportul constănţean la ora 6:38.

"După aterizare, pasagerului i s-a acordat primul-ajutor de către medicii de pe aeroport, starea sa stabilizându-se. Acesta a fost diagnosticat cu o angină pectorală. Ulterior, a fost preluat de către o ambulanţă şi dus la Spitalul de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii", a se arată în comunicatul trasnmis de Elena Dragotă.

Toţi pasagerii avionului au fost cazaţi la un hotel din Constanţa, şi vor decola în decursul zilei de sâmbătăt spre Germania.

Aeroportul Internaţional 'Mihail Kogălniceanu' este deschis operării aeronavelor în condiţii de iarnă, intervenindu-se în permanenţă cu utilaje de deszăpezire


×
Subiecte în articol: aterizare de urgenta aeroport Lufthansa
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close