Antena 3 CNN Actualitate Aterizare de urgenţă pe Otopeni, după ce un însoţitor de bord a fost agresat de doi pasageri

Aterizare de urgenţă pe Otopeni, după ce un însoţitor de bord a fost agresat de doi pasageri

Aterizare de urgenţă pe Otopeni, după ce un însoţitor de bord a fost agresat de doi pasageri
Sursa foto: Foto: Intact Images
12 Iun 2012   •   19:33
UPDATE 22.40 - Avionul aterizat de urgenţă pe aeroportul Otopeni după ce doi pasageri au agresat un însoţitor de bord a decolat spre capitala Turciei, Ankara, la ora 21.55, potrivit purtătorului de cuvânt al aeroportului, Valentin Iordache, citat de Mediafax.

"În avionul cu 175 de pasageri sunt şi cei doi care au agresat stewardul, aceştia fiind sub escortă asigurată de aeroportul nostru, la cererea companiei aeriene", a mai spus Iordache.


Un avion Frankfurt - Ankara a aterizat de urgenţă, marţi după-amiază, pe Aeroportul Otopeni din Capitală. Potrivit Mediafax, avionul aparţine companiei Sun-Express.Un însoţitor de bord a fost agresat de doi pasageri violenţi.

Aeronava, model Boeing 737, a cerut să aterizeze de urgenţă în jurul orei 18.40.
   
"Aterizarea s-a făcut în condiţii de siguranţă. Ambulanţele aeroportului au venit pe pistă, pentru a prelua eventuale cazuri. Aeronava va decola, cel mai probabil în această seară", au mai spus sursele citate.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al aeroportului, Valentin Iordache, stewardul ar fi fost agresat, de fapt, de doi pasageri, cel mai probabil de origine turcă, aceştia urmând să fie audiaţi în incinta aeroportului.
   
"Însoţitorul de zbor a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă este apt să continue cursa", au reprezentanţii aeroportului.
   
Motivele incidentului nu sunt deocamdată cunoscute.

×
Subiecte în articol: avion politisti atacatori
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close