x close

Aţi găsit parbrizul îngheţat în dimineaţa asta? Vremea rea dă peste cap traficul. Vezi zonele cu probleme şi prognoza meteo

de D.D.    |    08 Dec 2011   •   10:40
Aţi găsit parbrizul îngheţat în dimineaţa asta? Vremea rea dă peste cap traficul. Vezi zonele cu probleme şi prognoza meteo 407 Foto: moonbattery.com

Ninsoarea căzută în cursul nopţii a dat peste cap traficul in nordul ţării.  Circulaţia pe drumurile din Maramureş şi Suceava este îngreunată, la această oră, de căderile de zăpadă.

Drumarii au început deja să împrăştie materiale antiderapante dar, chiar şi aşa, în Pasul Tihuţa maşinile circulă cu viteză redusă din cauza furtunii de zăpadă.

În Piatra Neamţ din cauza viscolului puternic, un stâlp de beton a căzut peste un microbuz. Din fericire şoferul şi pasagerii au scăpat teferi.

Şi în Făgăraş a nins în această dimineaţă mai bine de o oră. Dacă şoferii nu au avut motive de bucurie, copiii au fost în culmea fericirii.

La această oră, ninge şi în zonele de munte cât şi în centrul ţării însă, până acum, nu există drumuri închise.

Polei în Giurgiu, Teleorman, Dolj şi Ilfov.  Recomandările poliţiştilor:

Centrul INFOTRAFIC 
avertizează că în judeţele Giurgiu, Teleorman, Dolj şi Ilfov se poate forma polei, în special pe DN6E70 Bucureşti- Teleorman şi pe DN5E85 Bucureşti- Giurgiu.

Autorităţile le recomandă şoferilor să se deplaseze cu viteză redusă, să se asigure înainte de efectuarea depăşirilor şi să mărească distanţa de siguranţă între vehicule.


PROGNOZA METEO PENTRU URMĂTOARELE ZILE:


JOI (8 decembrie)
Cerul va fi temporar noros, iar ziua vor mai fi condiţii de ploaie slabã. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri temporare în prima parte a intervalului. Temperatura maximã va fi de 7...8 grade, iar cea minimã de -3...-1 grad.

VINERI (9 decembrie)
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimã va fi de -2...0 grade.

SÂMBĂTĂ (10 decembrie)
Vremea se va încãlzi uşor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 9...10 grade, iar cea minimã de 2...3 grade.

Pentru informaţii complete despre starea vremii, accesaţi site-ul meteoplus.ro.
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati