Antena 3 CNN Actualitate Au ajuns pe drumuri din cauza unui gard. Vecinii au chemat executorul judecătoresc, pentru că nu au avut bani să le plătească jumătate din gard

Au ajuns pe drumuri din cauza unui gard. Vecinii au chemat executorul judecătoresc, pentru că nu au avut bani să le plătească jumătate din gard

Au ajuns pe drumuri din cauza unui gard. Vecinii au chemat executorul judecătoresc, pentru că nu au avut bani să le plătească jumătate din gard
de O.P.    |    31 Ian 2013   •   06:20
O familie cu 5 copii din Dolj a rămas fără casă după ce vecinii i-au dat în judecată pentru că nu au contribuit cu bani la construirea gardului care desparte cele două proprietăţi.

Oamenii susţin că nu au avut mijloace financiare nici pentru a se prezenta la judecată şi că au fost daţi afară ca nişte câini. Casa a fost executată silit şi a ajuns în posesia unei rude a vecinilor.

Totul a plecat de la gardul comun pe care vecinii lor l-au construit. Oamenii susţin că nimeni nu le-a spus că ar trebui să plătească pentru acel gard. Vecinii i-au dat în judecată, casa le-a fost scoasă la licitaţie şi a fost cumpărată chiar de o rudă a vecinilor.

În prezent, toţi cei şapte membri ai familiei stau înghesuiţi într-o singură cameră, în care i-a primit unul din consăteni.

 Vecinii spun că oamenilor li s-a făcut o nedreptate.

Primarul susţine că familia care a pierdut casa în instanţă ar fi trebuit să-şi reclame vecinii din momentul în care aceştia au început să construiască gardul comun.

 

×
Subiecte în articol: executor judecatoresc
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close