Antena 3 CNN Actualitate Au apărut stenogramele de la ședința PSD. Marcel Ciolacu, înainte de moțiune: Am o veste bună și una rea!

Au apărut stenogramele de la ședința PSD. Marcel Ciolacu, înainte de moțiune: Am o veste bună și una rea!

Marcel Ciolacu a avut o întâlnire cu parlamentarii social-democrați înainte de dezbaterea și votarea moțiunii de cenzură, în plenul Camerelor reunite, de miercuri.

Au apărut stenogramele de la ședința PSD. Marcel Ciolacu, înainte de moțiune: Am o veste bună și una rea!
05 Feb 2020   •   13:51

”Am două vești pentru voi, le-a spus Ciolacu. Una bună, alta rea. Vestea bună este că trece moțiunea (deci nu vor fi alegeri în două tururi-n.red.). Vestea proastă este că nu vor fi nici anticipate!”, scrie dcnews.ro.

Ciolacu nu a explicat care sunt înțelegerile pe care le-ar avea cu alte formațiuni politice, pentru o majoritate de guvernare. Este clar că acordul pentru anticipate și vot într-un singur tur, pe 21 iunie, a căzut, dacă Ciolacu nu și-a mințit parlamentarii, ba mai mult, liderul PSD are o înțelegere pentru guvernare.

Cea mai bună soluție pentru PSD ar fi vot la termen, cu un guvern condus de PNL din care să facă parte și USR,PMP sau ALDE, astfel încât Dreapta să-și poată arăta limitele până în noiembrie. Impactul bugetar al beneficiilor sociale și monetare oferite de guvernul Orban, în baza programului de guvernare al lui Liviu Dragnea, va fi cel mai puternic resimțit după 1 septembrie.

×
Subiecte în articol: PSD stenograme
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close