Antena 3 CNN Actualitate Au fost BLESTEMAŢI de preotul localităţii. Cum s-a născut fiul lor pe care îl credeau sănătos

Au fost BLESTEMAŢI de preotul localităţii. Cum s-a născut fiul lor pe care îl credeau sănătos

Au fost BLESTEMAŢI de preotul localităţii. Cum s-a născut fiul lor pe care îl credeau sănătos
de O.P.    |    26 Sep 2013   •   06:00

O familie din Argeş a ales legea pumnului în relaţia cu Dumnezeu. Mai exact, l-a luat la bătaie pe stareţul mănăstirii Cotmeana după ce l-au acuzat că i-a înselat. Oamenii erau supăraţi ca i-au dat preotului 26 de milioane în timpul sarcinii pentru ca acesta să se roage să aibă un copil sănătos. 

La naştere însă femeia a descoperit că bebeluşul său are o malformaţie, numită în termeni populari buză de iepure. Aşa că a mers cu soţul său la preot, să-i ceară înapoi banii daţi pe acatiste. I-au împărţit acestuia pumni şi au primti în schimb blesteme.

Femeia susţine că pe toată perioada sarcinii a venit de mai multe ori la mănăstire şi a dat acatiste, ca să se asigure că va avea un prunc sănătos.

Când şi-a văzut copilul cu buză de iepure, a mers cu familia, să-i ceară socoteală stareţului de la mănăstirea Cotmeana din Argeş. Acesta s-a făcut foc şi pară pe enoriaşii nerecunoscători.

Preotul spune că s-a rugat pentru ei. Iar dacă bebeluşul s-a născut cu o malformaţie, nu este vina lui, ci a părinţilor, care sunt nişte păcătoşi.Totul s-a terminat cu o încăierare, chiar în biserică.

Femeia a mers şi la Poliţie.

Stareţul nici nu vrea să audă însă de resituirea banilor.

Poliţiştii trebuie să descurce acum aceste căi. Enoriaşii au făcut şi plângere penală pe numele stareţului, pentru agresiune.

×
Subiecte în articol: malformatii

Desfăşurare impresionantă de forţe

Primele imagini de la barajul fisurat de la Tăul Mare

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close