Antena 3 CNN Actualitate Au fost găsiţi patru dintre tinerii care l-au bătut pe Gelu Bute, vărul lui Lucian Bute

Au fost găsiţi patru dintre tinerii care l-au bătut pe Gelu Bute, vărul lui Lucian Bute

Au fost găsiţi patru dintre tinerii care l-au bătut pe Gelu Bute, vărul lui Lucian Bute
Sursa foto: Foto: VideoNews
31 Iul 2011   •   16:01
Patru dintre tinerii care l-au bătut pe Gelu Bute, vărul campionului Lucian Bute, au fost prinşi de către poliţişti şi sunt audiaţi la această oră, conform Mediafax.

Cristina Tatulici, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi a informat că tinerii au vârste cuprinse între 18 şi 23 de ani. „Patru dintre cei implicaţi au fost identificaţi şi sunt în acest moment în audieri. Toţi sunt din comuna Pechea şi au vârste între 18 şi 23 de ani. Cercetările vor continua pentru identificarea tuturor celor implicaţi în conflict”, a declarat Tatulici.

Vărul lui Lucian Bute, Gelu Bute, a fost bătut duminică dimineaţă, în jurul orei 04:00, de mai multe persoane în faţa discotecii din localitatea gălăţeană Pechea.

Medicul coordonator al SMURD Galaţi, Angel Trifan a declarat că tânărul de 23 de ani a fost internat în stare gravă la Spitalul Judeţean Galaţi.


Medicul Nicolae Bacalbaşa, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Galaţi, a declarat pentru Antena 3, că tânărul este în stare gravă şi urmează să fie operat.

"Pacientul este în stare comatoasă. Din câte am înţeles, agresiunea s-a întâmplat spre dimineaţă. Patru tineri, printre care şi vărul lui Lucian Bute, se întorceau de la discotecă. Au fost atacaţi de un grup de alţi zece. Trei dintre cei patru tineri au fugit şi l-au lăsat singur pe vărul boxerului în faţa acestui grup”, a declarat Bacalbaşa.


×
Subiecte în articol: Lucian Bute spital bătaie club
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close