Antena 3 CNN Actualitate Au fost reluate cercetările la Caracal. Gheorghe Dincă, adus din nou în casa ororilor. Avocat: „În mod constant își susține nevinovăția”

Au fost reluate cercetările la Caracal. Gheorghe Dincă, adus din nou în casa ororilor. Avocat: „În mod constant își susține nevinovăția”

Au fost reluate cercetările la Caracal. Gheorghe Dincă, adus din nou în casa ororilor. Avocat: „În mod constant își susține nevinovăția”
de S.T.    |    28 Iul 2019   •   12:17

Au fost reluate cercetările la casa suspectului din Caracal.

La faţa locului a fost adus şi bărbatul, pe numele căruia a fost emis mandat de arestare preventivă, fiind acuzat de viol şi trafic de minori.

Anchetatorii încearcă să găsească noi indicii şi probe în acest caz. 

„Este o curte foarte aglomerată și e nevoie de timp pentru ridicarea de probe.
La ora actuală se află și soția suspectului care are activități gospodărești, nefiind implicată cu nimic. Au 42 de ani de căsătorie cu patru copii realizați, toți la casele lor”, a spus avocatul bărbatului.

Potrivit acestuia, soția bărbatului a fost foarte surprinsă când a auzit acuzațiile de care este bănuit bărbatul.

Gheorghe Dincă este consecvent în ceea ce privește situația lui și spune că nu a săvârșit faptele de care e acuzat.

„Este cooperant, răspunde la ceea ce este întrebat și în mod constant își susține nevinovăția”, a mai spus avocatul lui Gheorghe Dincă.

PRIMELE REZULTATE în ancheta de la Caracal. „Alexandra a fost în mașina acestui monstru! Sunt probe pe scotch-ul cu care i-a fost lipită gura”

×
Subiecte în articol: viol crime Caracal Gheorghe Dincă
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close