Antena 3 CNN Actualitate Au furat dintr-un depozit din București 1.400.000 de ţigarete și le-au vândut. Ce au făcut hoții cu banii câștigați

Au furat dintr-un depozit din București 1.400.000 de ţigarete și le-au vândut. Ce au făcut hoții cu banii câștigați

Percheziții în Capitală şi în Galaţi la persoane bănuite că luna trecută ar fi pătruns într-un depozit de unde ar fi sustras 1.400.000 de ţigarete.

Au furat dintr-un depozit din București 1.400.000 de ţigarete și le-au vândut. Ce au făcut hoții cu banii câștigați
Sursa foto: Hepta
de S.T.    |    16 Iun 2020   •   14:44

Poliţiştii Capitalei au pus în aplicare şase mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti şi unul în Galaţi şi au condus la audieri patru persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, complicitate la furt calificat şi punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul cu numere false.

Poliţiştii Capitalei au declanşat cercetările după ce au fost sesizaţi că la data de 23 mai dintr-un depozit din sectorul 2, persoane necunoscute au sustras 140 de baxuri de ţigarete.

Din cercetări a reieşit faptul că ţigaretele ar fi fost sustrase şi ulterior ar fi fost transportate cu autovehicul cu numere false.

Hoții au luat un BMW din banii câștigați de pe urma vânzărilor de țigări

În urma percheziţiilor poliţiştii au ridicat în vederea recuperării prejudiciului de aproximativ 266.000 de euro, patru autoturisme de la persoanele bănuite, iar activităţile de recuperare a prejudiciului continuă.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Serviciul de Investigaţii Criminale sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi complicitate la furt calificat şi punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul cu numere false.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

 

×
Subiecte în articol: țigarete mașină confiscată depozit
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close