Antena 3 CNN Actualitate Au încercat să salveze o viață, dar au intrat cu mașina într-un copac. Destinul crunt al unor bărbați din Vrancea

Au încercat să salveze o viață, dar au intrat cu mașina într-un copac. Destinul crunt al unor bărbați din Vrancea

Un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar altul a fost grav rănit, într-un accident rutier produs în judeţul Vrancea, după ce mașina în care se aflau a ieșit de pe carosabil și s-a lovit violent de un copac. Șoferul a tras de volan în încercarea de a salva o pisică care i-a ieșit în drum.

Au încercat să salveze o viață, dar au intrat cu mașina într-un copac. Destinul crunt al unor bărbați din Vrancea
de Cristina Tudorache    |    22 Iun 2020   •   21:15

Accidentul a avut loc luni după-amiază, pe DJ 205R, în afara localităţii Slobozia Ciorăşti, din județul vrancea. Șoferul unui autoturism a încercat să evite o pisică, moment în care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un copac. Impactul i-a fost fatal pasagerului din dreapta, care a rămas încarcerat. Și șoferul are răni grave și a fost preluat de urgență la spital. 

Șoferul a fost rănit grav, iar pasagerul din dreapta a murit, după un accident produs din cauza unei pisici

”Două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, au intervenit luni, în jurul orei 17:50, la un accident rutier produs pe raza localităţii Slobozia Ciorăşti, după ce un autoturism a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat într-un pom. În urma accidentului au rezultat 2 victime, dintre care una rămasă încarcerată. Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea victimei din autoturism însă, din nefericire, aceasta a fost extrasă în stare de inconştienţă şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul. Şoferul a fost preluat de un echipaj SAJ şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.

×
Subiecte în articol: accident pisica Vrancea
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close