Antena 3 CNN Actualitate Au încercat să vândă un teren care nu era al lor. Trei escroci prinşi în flagrant în Ilfov

Au încercat să vândă un teren care nu era al lor. Trei escroci prinşi în flagrant în Ilfov

Au încercat să vândă un teren care nu era al lor. Trei escroci prinşi în flagrant în Ilfov
25 Noi 2008   •   18:52

Trei escroci din Capitală au fost prinşi în flagrant de poliţie în timp ce încercau să vândă un teren care nu era al lor. Pământul aparţine unei bătrâne de 80 de ani, iar infractorii au reuşit să falsifice actele de proprietate.
Cei trei au fost prinşi în flagrant de poliţiştii ilfoveni la un notariat din Periş, în momentul în care încercau să autentifice contratul de vânzare cumpărare.
Cumpărătoarea le-a spus poliţiştilor că tranzacţia a fost intermediată de un bărbat din Snagov. Acesta s-a dat drept nepotul proprietarului şi i-a luat 20.000 de euro, în două tranşe.
Pretinsa proprietară, o femeie de 66 de ani din Capitală, a folosit acte de proprietate false pe numele adevăratei proprietare - o bătrână de 80 de ani.
Cei trei suspecţi au fost reţinuţi şi vor fi prezentaţi Parchetului Buftea cu propunerea de arestare preventivă pentru fals în înscrisuri oficiale, uz de fals, fals în declaraţii şi înşelăciune. Dacă instanţa îi va găsi vinovaţi, cei trei suspecţi riscă pedepse cu închisoarea de până la 15 ani.
Antena 3

×
Subiecte în articol: Ilfov
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close