Antena 3 CNN Actualitate Au muncit până la epuizare! Angajații de la Permise și Înmatriculări, luați cu ambulanța de la birou

Au muncit până la epuizare! Angajații de la Permise și Înmatriculări, luați cu ambulanța de la birou

Au muncit până la epuizare! Angajații de la Permise și Înmatriculări, luați cu ambulanța de la birou
Sursa foto: sursa foto: stirilekanald.ro
04 Iul 2017   •   15:25

Trei angajati ai serviciului Permise si Inmatriculari Constanta au ajuns la spital din cauza suprasolicitarii la locul de munca. Potrivit cugetliber.ro, volumul de munca la Serviciul de Pemise si Inmatriculari Constanta s-a dublat fata de anul trecut, iar schema de personal este incompleta. Angajatii nu mai fac fata volumului de munca.

Recent, trei angajati au cazut din cauza epuizarii si au fost luat cu ambulanta de la birou si dusi la spital.

"Efortul lucratorilor nostri este unul deosebit. Am fost in situatia in care, la ghiseul de inmatriculari, in primele luni de la aplicarea noii legislatii, sa avem trei colegi care au fost preluati de SAJ chiar de la locul de munca, in urma unor afectiuni generate de stresul profesional. Aceasta situatie ne pune pe ganduri, avand in vedere volumul foarte mare de munca si starea de sanatate a lucratorilor, care conteaza foarte mult", a precizat comisarul sef Marian Tudose, seful Serviciului de Permise si inmatriculari Auto Constanta.

×
Subiecte în articol: angajati ambulanta birou
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close