Antena 3 CNN Actualitate Au profitat de disperarea oamenilor ca să facă bani. Falşii doctori îşi racolau victimele din Gara de Nord a Capitalei

Au profitat de disperarea oamenilor ca să facă bani. Falşii doctori îşi racolau victimele din Gara de Nord a Capitalei

Au profitat de disperarea oamenilor ca să facă bani. Falşii doctori îşi racolau victimele din Gara de Nord a Capitalei
Sursa foto: Foto: xtrabold.net
28 Aug 2012   •   07:53

Doi indivizi au păcălit mai mulţi oameni bolnavi că sunt medici şi le-au luat şi ultimul ban. Victimele, toate din provincie, veneau în Bucureşti ca să se vindece. Erau racolaţi de la casele de bilete de la Gara de Nord, urcaţi în autobuz şi convinşi pe drumul catre spital să platească sume mari de bani pentru leacuri .

Impostorii nu lucrau niciodată împreună, crezând că aşa vor păcăli vigilenţa poliţiştilor. Pentru că unul dintre ei era urmărit la nivel european, oamenii legiii au intrat pe fir.

Falşii medici işi racolau victimele din Gara de Nord. Pandeau casele de bilete pentru a gasi oamenii care cereau indicatii spre diverse spitale.

Bătrânii erau convinşi să le ofere impostorilor actele medicale, sub pretextul că aceştia vor să le garanteze că totul este în regulă. După care intervenea o problemă care putea fi rezolvată doar cu sume mari de bani.

Unul dintre falşii medici a fost eliberat din închisoare anul trecut, în timp ce colegul lui era condamnat la 4 ani de închisoare pentru furt.


×
Subiecte în articol: bolnavi doctor medic
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close