Antena 3 CNN Actualitate Au rămas doar cu hainele de pe ei, după ce casa le-a ars într-un incendiu. Disperarea unei familii în prag de sărbători

Au rămas doar cu hainele de pe ei, după ce casa le-a ars într-un incendiu. Disperarea unei familii în prag de sărbători

Au rămas doar cu hainele de pe ei, după ce casa le-a ars într-un incendiu. Disperarea unei familii în prag de sărbători
de O.P.    |    23 Dec 2013   •   08:18

In prag de sărbători, o familie a rămas fără un acoperiş deasupra capului după ce casa le-a ars în întregime. Cele 15 suflete care locuiau în imobil au reuşit să se salveze în ultimul moment, dar au rămas doar cu hainele. Oamenii cred că focul a fost pus intenţionat.

Alarma a fost dat de una dintre femeile care dormeau în casă. Fumul gros a trezit-o din somn. Flăcările cuprinseseră deja întregul acoperiş.

Pompierii au sosit imediat la faţa locului, dar flăcările mistuiau deja întreaga casă şi ajunseseră şi la acoperişul vecinilor.

Locul strâmt, dar şi lipsa unui hidrant în zonă le-a îngreunat munca pompierilor care s-au văzut nevoiţi să cheme în ajutor mai multe autospeciale cu apă. Cele 15 persoane printre care şi minori locuiau imobil, fără forme legale, de mai bine de 10 ani.

Femeia bănuieşte că focul ar fi fost pus de nora sa. În urmă cu ceva timp, aceasta şi-a părăsit cei patru copii şi a plecat cu un bărbat. Minorii au rămas în grija bunicii şi a tatălui, dar mama lor continua să le ridice alocaţiile şi mâncarea de la cantina socială.

Fostul soţ şi soacra au dat-o în judecată. Când a aflat, femeia i-ar fi ameninţat că le va da foc la casă. Ancheta criminaliştilor va stabili dacă incendiul a fost pus. 

×
Subiecte în articol: incendii pompieri
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close