Antena 3 CNN Actualitate Au scăzut prețurile la biletele de avion spre anumite țări. Vezi unde poți călători fără probleme și cu bani puțini

Au scăzut prețurile la biletele de avion spre anumite țări. Vezi unde poți călători fără probleme și cu bani puțini

Prețurile biletelor de avion au scăzut cu 10% față de anul trecut. În plină pandemie de coronavirus, cele mai căutate destinații sunt Paris, Milano sau Roma.

Au scăzut prețurile la biletele de avion spre anumite țări. Vezi unde poți călători fără probleme și cu bani puțini
Sursa foto: Pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Iun 2020   •   19:00

De asemenea, turiștii au început să caute și destinații care nu au fost încă trecute pe lista verde, cum ar fi Bruxelles sau Londra

Pentru ca totul să fie în regulă și să nu se trezească cu surprize, românii sunt sfătuiți ca, înainte să plece într-o vacanță în străinătate, să verifice care sunt condițiile de călătorie pentru fiecare țară în parte.

Cei care decid să plece în Cipru, în Austria sau chiar în Emiratele Arabe ar trebui să știe că testul pentru coronavirus ar putea fi efectuat chiar la aeroport. Dacă pleacă mai aproape, în Turcia sau Grecia, li se va lua doar temperatura.

Prețurile la biletele de avion în această perioadă

La începutul lunii iulie, prețurile la biletele de avion, ruta București-Milano pornesc de la 30 de euro. Pentru Paris turiștii ar putea scoate din buzunar aproximativ 40 de euro, în cazul Romei 38 de euro, iar pentru Viena 35 de euro.

Claudia Tocilă, director de marketing Vola.ro, le recomandă turiștilor să verifice şi să respecte condiţiile de intrare în ţările de destinaţie. Ea mai spune că unele state solicită un certificat de sănătate la care este ataşat un test COVID-19 efectuat în ultimele 48 sau 72 de ore. „Ţări precum Italia, Ungaria nu solicită astfel de teste şi nu fac controale de sănătate, nu este nevoie de izolare nici acolo, nici la întoarcerea în România”, a explicat Tocilă.

Pentru turiștii care vor să călătorească în Praga, spre exemplu, prețurile pentru biletul de avion, doar dus, pornesc de la 105 euro. Prețuri pentru alte orașe, doar dus: Stockholm - 81 euro, Copenhaga - 93 euro, Berlin - 107 euro. În alte cazuri, prețurile biletelor sunt mult mai scumpe decât înainte. Ca să ajungi în Madrid plătești cel puțin 165 euro, iar în Portugalia  cel puțin 348 euro.

 

×
Subiecte în articol: Milano Austria Londra Bruxelles
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close