Antena 3 CNN Actualitate Au trecut trei ani de la tragedia din Colectiv, dar parlamentarii nu ştiu ce se comemorează pe 30 octombrie: „Să fie ziua soției?”

Au trecut trei ani de la tragedia din Colectiv, dar parlamentarii nu ştiu ce se comemorează pe 30 octombrie: „Să fie ziua soției?”

Au trecut trei ani de la tragedia din Colectiv, dar parlamentarii nu ştiu ce se comemorează pe 30 octombrie: „Să fie ziua soției?”
30 Oct 2018   •   23:11

Parlamentarii români habar nu au ce se comemorează pe 30 octombrie, deși au trecut trei ani de la tragedia din Colectiv. Mulți dintre ei, au legat data de propria persoană, așa că pentru unii a fost o zi specială pentru că au participat la o conferință, în timp ce alții s-au întrebat retoric dacă nu au uitat de ziua de naștere a soției.

Ion Spânu, deputat PSD de Caraş-Severin, nu ştie ce se comemorează astăzi în România. Deputatul a venit, marţi, la Parlament, într-o zi normală de lucru. „Data de 30 octombrie? Nu ştiu ce înseamnă. Poate să aibă o semnificaţie, să fie ziua de naştere a copilului, a nevestei mele, a mea, deci semnificaţie există”, a declarat el pentru Libertatea.

Alina Teiş, deputat PSD de Mehedinţi, este foarte mulţumită de ceea ce a realizat, marţi, în activitatea legislativă. „A fost o zi foarte importantă pentru mine, astăzi, deoarece am participat la o conferinţă, la Palatul Parlamentului, de unde am avut foarte multe de învăţat”, a spus aceasta.

Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa, medic de profesie, recunoaște că, pentru el, ziua de 30 octombrie nu are „nicio semnificație”.

Vasile Cîtea, deputat PSD de Iaşi nu ştie ce comemorează românii pe 30 octombrie. „Ce semnificaţie are această dată? În istorie, sau ce? Nu, nu ştiu”, a spus el.

Nici în Opoziţie, aleşii nu par mai apropiaţi de problemele poporului. Corneliu Olar, de la PNL, s-a declarat depăşit de întrebarea noastră. Şi a spus că, pentru el, această dată semnifică trecerea din toamnă spre iarnă.

 

×
Subiecte în articol: colectiv parlamentari
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close