Antena 3 CNN Actualitate Antena 3, televiziunea numărul 1 în ziua în care toţi românii au vrut să afle adevărul despre crima teribilă de la Oneşti

Antena 3, televiziunea numărul 1 în ziua în care toţi românii au vrut să afle adevărul despre crima teribilă de la Oneşti

Antena 3 a reuşit să cucerească din nou publicul în ziua în care toţi românii au vrut să afle adevărul despre crima teribilă de la Oneşti. 

Antena 3, televiziunea numărul 1 în ziua în care toţi românii au vrut să afle adevărul despre crima teribilă de la Oneşti
de Georgiana Adam    |    04 Mar 2021   •   13:24

Postul nostru de televiziune a fost din nou numărul unu şi a reuşit să spulbere concurenţa pe segmentele importante de public comercial. 

Dezvăluirile despre modul în care au acţionat forţele de ordine în cazul de la Oneşti au fost urmărite de români la Antena 3

Postul nostru de televiziunie a adus pe întreaga durată a zilei de ieri imagini în exclusivitate, informaţii în premieră obţinute de reporterii, corespondenţii şi realizatorii noştri, dar şi declaraţiile prin care cei implicaţi direct în acţiune au încercat să explice de ce au eşuat în salvarea a două vieţi. 

Audienţa 18+ Urban AB Whole Day
Sursa: Kantar Media

Antena 3: 11,3%
România TV: 7,6%
Digi 24: 3,5%
Realitatea Plus: 2%
B1 TV: 1,5%

Pe durata zilei, publicul cu studii superioare din mediul urban a stat în faţa televizoarelor deschise pe Antena 3 şi ne-a adus, din nou, poziţia de lider incontestabil al televiziunilor de ştiri. 

Audienţa 18+ Urban AB Prime Time
Sursa: Kantar Media

Antena 3: 9,8%
România TV: 7,3%
Digi 24: 2,8%
Realitatea Plus: 1,7%
B1 TV: 1,4%

Situaţia s-a repetat şi în Prime Time, când au fost dezvăluite măsurile luate de la nivel central în cazul celor care au greşit la Oneşti şi au fost dezbătute principalele greşeli făcute de echipele de intervenţie. 

Audienţa 25-54 Urban Prime Time

Antena 3: 3,5%
Romania TV: 2,3%
Digi 24: 1,9%

De altfel, segmentul Prime Time a aparţinut în totalitate postului nostru de televiziune şi în cazul publicului comercial cu vârste între 25 şi 54 de ani. 

Audienţa 18+ Urban AB Sinteza Zilei
Sursa: Kantar Media

Antena 3: 10,4%
România TV: 7,3%
Digi 24: 3,1%
Realitatea Plus: 1,6%
B1 TV: 0,8%

Sinteza Zilei a venit cu dezvăluiri despre ultimele momente ale celor doi muncitori ucişi, dar şi mărturii în exclusivitate din partea celor implicaţi în operaţiune şi a familiei criminalului. Asta a făcut ca oamenii să urmărească foarte atent postul nostru de televiziune, care şi-a menţinut poziţia de lider incontestabil.

×
Subiecte în articol: audiente Antena 3 audiente antena 3
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close