Antena 3 CNN Actualitate Audienţe pe Facebook cu preşedintele Consiliului Judeţean Cluj

Audienţe pe Facebook cu preşedintele Consiliului Judeţean Cluj

Audienţe pe Facebook cu preşedintele Consiliului Judeţean Cluj
Sursa foto: Foto: Facebook
11 Ian 2011   •   13:52

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a anunţat că va ţine audienţe online pe Facebook. Oficialul are cont pe Facebook din 2009, informează Mediafax.

"Încep, de joi după-amiază, audienţe online pe Facebook, pentru clujenii care agreează o astfel de modalitate de comunicare şi au probleme de rezolvat. Voi ţine audienţe online o dată pe lună, de la calculatorul din biroul meu”, a declarat Alin Tişe.

„Am un cont pe această platformă din anul 2009, dar pe pagină va putea intra oricine va dori", a spus preşedintele CJ Cluj, care a adăugat că are peste 2.600 de prieteni pe Facebook.

"Voi începe şi audienţe în oraşele şi municipiile din judeţ, nu numai în comune. Prima va fi la Cluj-Napoca, vom organiza întâlniri multiple pe cartiere, pentru că avem o responsabilitate de a prezenta clujenilor ce proiecte derulăm în mediul urban", a adăugat Alin Tişe.
 
În plus, şeful CJ Cluj a declarat că va organiza şi întâlniri informale cu oamenii de afaceri ai Clujului, cu care va discuta proiectele specifice judeţului.
 
"Vrem, totodată, să găsim o punte astfel încât oamenii de afaceri să ajungă la alte instituţii, să fim o pârghie între ministere şi Guvern, să îi ajutăm să se dezvolte şi să creeze locuri de muncă", a subliniat Tişe.

×
Subiecte în articol: Facebook audiente
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close