Antena 3 CNN Actualitate Audierea lui Vasile Blaga la DNA a încins spiritele în PNL

Audierea lui Vasile Blaga la DNA a încins spiritele în PNL

Audierea lui Vasile Blaga la DNA a încins spiritele în PNL
Sursa foto: Foto: Facebook
21 Sep 2016   •   16:32

Noi informaţii şi întrebări în legătură cu motivul audierii lui Vasile Blaga la Direcţia Naţională Anticorupţie. Oficial se ştie că DNA neagă faptul că audierea lui Blaga ar avea vreo legătură cu dosarul de corupţie de la Bihor.

Pe de altă parte, Parchetul Curţii de Apel Braşov, cel care anchetează accidentul în care a fost implicată mașina lui Blaga, la volanul căreia se afla chestorul Liviu Popa, șeful IPJ Bihor, afirmă că nu au cerut audierea lui Blaga şi că nici DNA nu le-a cerut vreun act din dosar.

Chemarea lui Vasile Blaga a provocat un adevărat tsunami în PNL ale cărui valuri au reverberații extrem de puternice. După ce procurorii au ieșit și au explicat că Blaga a fost audiat într-un dosar de corupție, în PNL s-au pus lucrurile în mișcare.

Baronii din vechiul PDL strâng oaste pentru a-l executa pe Vasile Blaga, dar mirosul de sânge a fost simțit și de cei de cei din vechiul PNL. În cadrul unei întâlniri în cadru restrâns, la vârful partidului, s-a discutat inclusiv o retragere a lui Vasile Blaga.

În partid încep să se alfle informații din dosarul de la DNA și liberalii și-au dat seama că lucrurile vor evolua. Tocmai din acest motiv vechiul PNL ar căuta să speculeze momentul și să-l mazilească pe Blaga. Dacă operațiunea reușește până la alegeri ar rămâne un singur lider al PNL, iar din partea vechiului PDL ar urca un alt lider, care va beneficia de sprijinul PNL.

Rămâne de văzut cum va evolua dosarul lui Vasile Blaga la DNA, dar din semnalele de până acum se anunță război pe viață și pe moarte în PNL, cu vechii baroni democrat-liberali fiind pregătiți în orice moment să-i ia capul lui Blaga și cu liberalii care stau la pândă pentru a prinde oportunitatea.

×
Subiecte în articol: vasile blaga PNL 100 de minute
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close