Antena 3 Actualitate Audieri-bombă în comisia ”Sparanghelul”. Instituțiile implicate, chemate să dea explicații

Audieri-bombă în comisia ”Sparanghelul”. Instituțiile implicate, chemate să dea explicații

de Maria Sabu    |    15 Iul 2020   •   09:17
Audieri-bombă în comisia ”Sparanghelul”. Instituțiile implicate, chemate să dea explicații

Audieri-bombă în Comisia Parlamentară de anchetă privind românii care au plecat la cules de sparanghel. Prefecții de Suceava și de Cluj sunt chemați de parlamentari să dea explicații despre modul în care 2000 de oameni au reușit să ajungă pe aeroportul din Cluj în plină stare de urgență.

Comisia Parlamentară de anchetă a decis să îi audieze pe prefecții de Suceva și Cluj, iar acest lucru se va întâmpla cel mai probabil săptămâna viitoare.

La reuniune au fost prezentate documentele. De asemenea, a fost audiată telefonic o persoană din Bistrița-Năsăud și de asemenea s-a luat decizia de a se chema în comisie mai mulți oficiali.

Autoritățile, scrisori către instituțiile implicate

În prima ședință care a avut loc pe data de 6 iulie, Comisia de anchetă și-a stabilit regulamentul și de asemenea, tot atunci, a decis trimiterea de scrisori către mai multe instituții cu privire la situația care a avut loc în plină stare de urgență.

Senatorul PSD Radu Oprea a declarat faptul că până în prezent, instituțiile nu au confirmat că vor veni la audieri. Tot acesta a declarat că le-a cerut instituțiilor implicate răspunsuri cu privire la ceea ce s-a întâmplat pe 9 aprilie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close