Antena 3 CNN Actualitate Noi audieri în dosarul Mineriadei. Avocatul Pavel Abraham: ”Am fost propus ca martor de generalul Dobrinoiu, suspect în dosar”

Noi audieri în dosarul Mineriadei. Avocatul Pavel Abraham: ”Am fost propus ca martor de generalul Dobrinoiu, suspect în dosar”

Noi audieri în dosarul Mineriadei. Avocatul Pavel Abraham: ”Am fost propus ca martor de generalul Dobrinoiu, suspect în dosar”
Sursa foto: Foto captura Antena 3
19 Aug 2016   •   13:20

Avocatul Pavel Abraham a afirmat, vineri, într-o intervenție telefonică la ”Obiectiv”, de la Antena 3, că a fost audiat de procurorii militari, în calitate de martor, în dosarul Mineriadei din 13 - 15 iunie 1990.

”Am fost propus ca martor de domnul general Dobrinoiu, care are calitatea de suspect în acest dosar, pentru a relata ceea ce cunosc în legătură cu evenimentele de atunci. Mai exact, faptul că mai mulți cetățeni au fost aduși la Academia de Poliție pentru a fi cercetați pentru acte de tulburare a ordinii și liniștii publice de la acea vreme”, a spus avocatul Pavel Abraham.

Pavel Abraham a precizat că le-a spus procurorilor că tinerii au fost aduși din ordinul ministrului de Interne de la acea vreme, cu acordul procurorului general, și întreaga custodie le-a aparținut procurorilor.

×
Subiecte în articol: Dosarul Mineriadei
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close