x close

Augustin Lazăr a convocat Consiliul procurorilor generali pentru a discuta modificările legislative anunțate de ministrul Justiției

25 Aug 2017   •   12:51
Augustin Lazăr a convocat Consiliul procurorilor generali pentru a discuta modificările legislative anunțate de ministrul Justiției Foto: Agerpres.ro

Procurorul general Augustin Lazăr a convocat, pentru săptămâna viitoare, Consiliul procurorilor generali pentru a discuta pe tema modificărilor legislative anunţate recent de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, au declarat surse judiciare. 

Întâlnirea urmează să aibă loc marţi, la ora 11:00, la sediul Parchetului General. Până atunci, la Parchetele din ţară vor avea loc adunări generale ale procurorilor pe aceeaşi temă. 

Parchetele nu au primit de la Ministerul Justiției proiectul de lege iniţiat de Tudorel Toader. 

Toader a anunţat, vineri, că proiectul de modificare a legilor Justiţiei va fi trimis doar la CSM, nu şi la DNA, DIICOT sau Parchetul General. 

Parchetul General a anunţat că "a luat act cu surprindere şi îngrijorare" de modificările anunţate de ministrul Justiţiei, susţinând că procurorii nu au fost consultaţi în prealabil. 
 

Sursă: Agerpres
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati