Antena 3 Actualitate Augustin Lazăr a decis ca dosarul „Tel Drum” să rămână la DNA

Augustin Lazăr a decis ca dosarul „Tel Drum” să rămână la DNA

13 Mar 2019   •   15:38
Augustin Lazăr a decis ca dosarul „Tel Drum” să rămână la DNA

Procurorul general Augustin Lazăr a stabilit că DNA are competenţa de a instrumenta dosarul „Tel Drum”, în care este anchetat preşedintele PSD, Liviu Dragnea. 

E acel conflict de competență soluționat de procurorul general al României. Vizavi de acea solicitare a celor de la Secția pentru investigarea magistraților de preluare a dosarului „Tel Drum” de la DNA, dosarul rămâne la procurorii de la DNA. Aceștia se vor ocupa de această speță ca și până acum. 

Adina Florea a solicitat de patru ori acest dosar de la DNA pe motiv că la Secția pentru investigarea magistraților s-ar afla o cauza cu magistrați, care ar avea legătură cu acel dosar „Tel Drum”. 

Direcția Națională Anticorupție, după cum spunea Călin Nistor în bilanțul pe care l-a făcut, a primit acele solicitări de la Secția pentru investigarea magistraților, doar că a trimis cererea către Augustin Lazăr pentru soluționarea acestui conflict de competentă. 

Dosarul „Tel Drum” e destul de complex, ce are și o parte trimisă în judecată către Tribunalul București. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close