Antena 3 CNN Actualitate Cele mai noi informații din dosarul Hexi Pharma. Procurorul General al României: Urmează să se stabilească la cât s-a ridicat prejudiciul

Cele mai noi informații din dosarul Hexi Pharma. Procurorul General al României: Urmează să se stabilească la cât s-a ridicat prejudiciul

de S.T.    |    28 Iun 2016   •   11:54

Procurorul General al României, Augustin Lazăr, a declarat, marţi, prezent fiind la sediul CSM, că după analiza documentelor ridicate din spitale, urmează să se clarifice „la cât s-a ridicat prejudiciul”, în dosarul Hexi Pharma.

„Există un număr mare de documente care au fost ridicate de la circa 300 de unităţi medicale şi ele sunt în curs de analiză pentru a se clarifica la cât s-a ridicat prejudiciul. Nu vă putem spune la acest moment un prejudiciu cert”, a declarat Augustin Lazăr.

Totodată acesta a mai spus că „este în curs de analiză situaţia spitalelor” şi că analiza va spune „care produse au fost diluate, în ce măsură care au avut eficacitate şi, prin urmare, care spitale se vor constitui părţi civile”.

„Expertiza tehnică este în curs de realizare şi în cursul lunii iulie va fi la dosar, va fi realizată. Se va putea da o soluţie. Este un detalliu care se află în faţa anchetatorilor care cercetează în acest dosar, este avut în vedere şi sunt avute în vedere toate aspectele pentru a se vedea ce costuri ar putea presupune alte expertize, dacă pot fi făcute în România”, a mai spus Lazăr.

×
Parteneri
Trei copii din Buzău sunt acuzați de o crimă înfiorătoare
x close