Antena 3 CNN Actualitate Augustin Zegrean: Toată lumea se temea că rămânem fără stare de alertă. Uite că nu rămânem

Augustin Zegrean: Toată lumea se temea că rămânem fără stare de alertă. Uite că nu rămânem

Fostul președinte CCR, Augustin Zegrean, a declarat că decizia CCR este una normală, și că legea care reglementează această stare își va urma cursul.

Augustin Zegrean: Toată lumea se temea că rămânem fără stare de alertă. Uite că nu rămânem
13 Mai 2020   •   14:58

.”Înseamnă că se poate declara această stare de alertă pe care o declară Comitetul Național pentru Situații de Urgență și toate discuțiile care s-au purtat în ultimele trei zile atât de agitate au fost inutile, pentru că toată lumea se temea că vom rămâne fără stare de alertă. Uite că nu rămânem, că se va declara”, a declarat Augustin Zegrean.

”Sigur că legea care se dezbate în Parlament își va urma cursul, fără stres de acum că nu îi mai forțează nimeni să o dea repede. După ce va intra în vigoare, probabil că această ordonanță va fi abrogată, și va merge în continuare starea de alertă după reglementarea din legea 9”, a mai spus. 

”Ar fi bine ca cei care vor cere astăzi instituirea stării de alertă, ar fi bine să scrie acolo lucruri care să nu fie atacate ulterior la CCR, deci să nu se restrângă drepturi și libertăți fundamentale, să aștepte să iasă legea, pentru că prin lege pot restrânge. Deci astăzi să dea o soluție în funcție de legea care există”, a adăugat fostul președinte CCR. 

×
Subiecte în articol: Augustin Zegrean stare alerta
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close