Antena 3 CNN Actualitate Augustin Zegrean vrea să plece de la CCR. Acesta candidează la funcţia de judecător la Curtea de Justiţie a UE

Augustin Zegrean vrea să plece de la CCR. Acesta candidează la funcţia de judecător la Curtea de Justiţie a UE

Augustin Zegrean vrea să plece de la CCR. Acesta candidează la funcţia de judecător la Curtea de Justiţie a UE
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Mar 2015   •   12:56

Augustin Zegrean se numără printre candidaţii admişi să susţină interviul în cadrul procedurii de desemnare a reprezentantului României pentru funcţia de judecător la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene.

Ministerul Justitiei a publicat pe site-ul propriu lista persoanelor admise să susţină interviul programat pentru marţi, 3 martie.

"In temeiul art. 5 alin.1 din Procedura pentru desemnarea candidatului Romaniei pentru functia de judecator la Curtea de Justitie a Uniunii Europene, aprobata de Guvernul Romaniei la 14 ianuarie 2015, membrii prezenti ai comisiei de selectie au decis, in unanimitate, in urma verificarii dosarelor de candidatura depuse pana la 23 februarie 2015, admiterea la interviu a urmatorilor candidati: Gheorghe Buta, Valeriu Ciuca, Ruxandra Costache, Claudia-Ana Costea (Moarcas), Mircea Criste, Constantin-Virgil Ivan-Cucu, Laura Mihaela Ivanovici, Octavia-Matei Spineanu, Dragos Constantin Tarsia, Camelia Toader, Augustin Zegrean", se arată într-un comunicat postat pe site-ul MJ.




×
Subiecte în articol: Augustin Zegrean CCR
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close