Antena 3 CNN Actualitate AUR a făcut public textul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu: ”România arată ca o țară pustiită”

AUR a făcut public textul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu: ”România arată ca o țară pustiită”

Alianța pentru Unirea Românilor a prezentat astăzi textul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, care are 16 pagini.

AUR a făcut public textul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîțu: ”România arată ca o țară pustiită”
Sursa foto: Hepta
de Adelina Miron    |    03 Sep 2021   •   15:53

„Avem un președinte în funcție, un prim-ministru și miniștri care se presupune că lucrează la bunăstarea acestei țări și a locuitorilor ei, dar România arată ca o țară pustiită, care merge din rău în mai rău, în care oamenii și-au pierdut orice încredere în guvernanți și în instituțiile publice.

România nu arată ca o țară condusă în interesul locuitorilor ei, în interesul firmelor autohtone, în interesul celor mulți, în interesul omului de rând, în interesul celor cinstiți și muncitori.”, se arată în moțiunea de cenzură.

Semnatarii documentului susțin că afirmațiile premierului Cîțu privind situația bună a economiei României sunt nefondate:

„Premierul Cîțu laudă o creștere economică nesustenabilă, care nu se reflectă în nivelul de trai, nici în puterea de cumpărare a românilor, ambele fiind în scădere față de 2019. PIB-ul folosit de Florin Cîțu ca prim argument este un indicator nepotrivit pentru a măsura bunăstarea materială a oamenilor. PIB-ul nu reflectă puterea de cumpărare a oamenilor sau impactul negativ al inflației. O creștere pe hârtie a PIB-ului nu reflectă potențialul economic al unui stat, nici realitățile economice resimțite de cetățeni.”

Moțiunea de cenzură inițiată de AUR poate fi consultată integral aici.

Cu puțin timp înainte de publicarea moțiunii de cenzură a AUR, Ionuț Moșteanu a declarat în cadrul unei conferințe de presă că USR-PLUS a trimis o variantă de moțiune către George Simion, despre care a spus că nu este finalizată.
 

×
Subiecte în articol: motiune aur
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close