Antena 3 CNN Actualitate AUR, replică pentru Florin Cîțu: "Da, suntem teroriști dacă..."

AUR, replică pentru Florin Cîțu: "Da, suntem teroriști dacă..."

Reprezentanții AUR i-au răspuns premierului Florin Cîțu, după ce acesta a spus despre românii care nu poartă mască de protecție că se comportă ca niște teroriști „Dacă a te opune vaccinării cu produse insuficient testate și deja oprite de la utilizare în UE înseamnă a fi terorist, recunoaștem: da, suntem teroriști”, au transmis liderii AUR premierului Florin Cîțu.

AUR, replică pentru Florin Cîțu: "Da, suntem teroriști dacă..."
de Gabriel Dano    |    12 Mar 2021   •   18:14

„Conducerea partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a luat act cu consternare de declarațiile făcute astăzi (vineri - n.r.), la Palatul Victoria, de premierul Florin Cîțu. După ce a afirmat că România va continua vaccinarea cu toate tipurile de vaccin – inclusiv cu Astra Zeneca, vaccin deja oprit de la utilizare în numeroase țări ale UE – premierul a acuzat că ”, transmite AUR.ă>

Liderii AUR susțin că aceste acuzații sunt îndreptate în primul rând împotriva AUR, „singurul partid din România care s-a opus măsurilor inadecvate sau care frizează absurdul adoptate de guvern”.

„Dacă a te opune portului măștii în spații deschise, unde distanța dintre persoane este de peste doi metri, înseamnă a fi terorist, da, recunoaștem: suntem teroriști. Dacă a te opune măsurilor de interzicere a slujbelor religioase, în condițiile în care acest guvern permite funcționarea fără probleme a mall-urilor, înseamnă a fi terorist, de asemenea recunoaștem: suntem teroriști. Dacă a te opune vaccinării cu produse insuficient testate și deja oprite de la utilizare în Uniunea Europeană înseamnă a fi terorist, încă o dată recunoaștem: da, suntem teroriști”, adaugă comunicatul de presă.

AUR i-au mai transmis șefului Executivului „adevărații teroriști sunt mai curând cei care de un an de zile au lăsat oamenii simpli din țara asta la voia întâmplării”.

„Adevărații teroriști sunt cei care s-au îmbogățit distribuind măști neconforme și oferind firmelor de partid contracte de milioane de dolari, fără licitație. Adevărații teroriști sunt cei care închid ochii când prin spitale bolnavii sunt legați de paturi, sedați și lăsăți să moară tocmai de cei care au depus un jurământ să-i salveze. Adevărații teroriști sunt cei care și-au vaccinat peste rând rudele, pilele și amantele, în timp ce milioane de români bolnavi sau bătrâni așteaptă cu săptămânile vaccinul și, atunci când acesta nu mai ajunge și la ei, mor, răpuși de boli și de un sistem criminal. Acest sistem criminal este adevăratul terorist din România, domnule premier, nu noi, cei din AUR și nici milioane de alți români care nu am făcut altceva decât să ne cerem dreptul la libertate și demnitate”, se menționează în finalul comunicatului.

Premierul Florin Cîțu a criticat campania împotriva vaccinării și a regulilor sanitare

„În același timp, în România de un an există o campanie împotriva acestor acțiuni ale guvernului. Există o campanie împotriva măștilor, există o campanie împotrivă vaccinării. Din punctul meu de vedere aceste acțiuni sunt similare cu acțiunile unor teroriști, pentru că a zădărnici aceste acțiuni ale guvernului, care au ca obiectiv îmbunătățirea sănătății tuturor românilor este o acțiune care încearcă să submineze autoritatea statului fără date”, spunea vineri dimineață Florin Cîțu.

×
Subiecte în articol: aur Florin Cîțu
Parteneri
Măsura Guvernului care va afecta peste jumătate din populație
x close