Antena 3 CNN Actualitate Aura Vasile către Boc: Vă trimitem acolo unde vă este locul, s-a făcut vremea pentru a doua coasă

Aura Vasile către Boc: Vă trimitem acolo unde vă este locul, s-a făcut vremea pentru a doua coasă

Aura Vasile către Boc: Vă trimitem acolo unde vă este locul, s-a făcut vremea pentru a doua coasă
Sursa foto: Intact Images
15 Iun 2010   •   15:23

Emil Boc va intra în de istorie ca cel mai slab premier bun numai să bată coasa, hora, să cioplească lemne şi să spargă ouă în cap, a afirmat marţi, încadrul discuţiilor pe moţiunea de cenzură din Parlament, deputatul PSD, Aura Vasile.

Aura Vasile şi-a cerut scuze că l-a interrupt pe premier de la activităţile sale uzuale, "mai ales că s-a făcut vremea pentru a doua coasă".

"Poate de aceea, chiar astăzi, o să vă trimitem acolo unde vă este locul, să bateţi coasa, să bateţi hora, să ciopliţi lemne şi poate să vă spargeţi ouă în cap, activităţi pentru care vă urăm sincer mult succes", a declarat deputatul PSD.

Ea a explicat că nu i se adresează lui Boc cu apelativul de prim-ministru pentru că toată lumea ştie că nu este cu adevărat premier.

"Aştept cu interes finalul mandatului dumneavoastră, nu cel încredinţat de Parlament, ci celui regizat de şeful său de la Cotroceni", a mai afirmat Aura Vasile, adăugând că Boc este "un om politic terminat".

Deputatul PSD a mai spus că răul este regimul în întregime. "În acest regim, dacă eşti stripper, poţi ajunge director într-o instituţie deconcentrată, în care, dacă eşti chelneriţă şi o cunoşti pe doamna Udrea, primeşti o agenţie gubvernamentală şi, dacă eşti blondă şi ai pile la ministrul Apărării, ajungi şef de autoritate de autoritate guvernamentală", a conchis Aurelia Vasile.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: motiune
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close