Antena 3 CNN Actualitate Aurelian Şoric, din nou în prim plan: Agenţia Naţională de Integritate îi verifică averea dobândită

Aurelian Şoric, din nou în prim plan: Agenţia Naţională de Integritate îi verifică averea dobândită

Aurelian Şoric, din nou în prim plan: Agenţia Naţională de Integritate îi verifică averea dobândită
08 Feb 2011   •   23:23

Proaspăt destituit din Poliţia Română, fără slujbă şi epoleţi, Aurelian Şoric revine în prim plan. De data aceasta cu un nou dosar şi alte probleme. Agenţia Naţională de Integritate îi verifică acestuia averea dobândită, iar marţi Şoric a fost chemat să dea şi explicaţii în legătură cu proprietăţile lui.

Aurelian Şoric a aflat marţi că are un nou dosar. De data aceasta privind averea acumulată. Pare suparat si încearcă să scape de reporter. “Vă doresc o zi bună! E bine? Bun.. vă mulţumesc!”.

Şoric a dat o declaraţie în faţa inspectorilor Agenţiei Naţionale de Integritate privind o proprietate cumpărată în 2006 cu 5.000 de euro. Aceasta a fost ulterior vândută la un preţ de 12 ori mai mare. Autorităţile bănuiesc că în spatele tranzacţiei s-ar afla o altă afacere.

Despre averea lui, Şoric a vorbit din prima zi a scandalului de la Neamţ: “Suntem o familie de oameni oneşti. Mi-am vândut apartament în Iaşi, 110.000 de euro, teren 50.000, credit, două misiuni internaţioanle. Cu 300.000 de euro pot să am o locuinţă?”

De fapt sunt două. Cel puţin aşa apare în hârtiile Primăriei Piatra Neamţ. Tot în actele locale pe numele lui Şoric mai apare şi un complex comercial nedeclarat de fostul poliţist. Toate aceste lucruri trebuie acum clarificate de inspectorii ANI.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close