Antena 3 CNN Actualitate Aurelian Şoric, fost şef al Poliţiei din Neamţ, a picat examenul de intrare în barou

Aurelian Şoric, fost şef al Poliţiei din Neamţ, a picat examenul de intrare în barou

Aurelian Şoric, fost şef al Poliţiei din Neamţ, a picat examenul de intrare în barou
Sursa foto: Foto: VideoNews
06 Noi 2011   •   20:43

Vă mai aduceţi aminte de fostul şef al Poliţiei Neamţ, Aurelian Şoric? Dat afară din poliţie după ce a lăcrimat şi a declarat că susţine cămătăria, Şoric nu a reuşit nici în avocatură. A picat examenul de intrare în barou cu una dintre cele mai mici medii. Fostul poliţist de abia a reuşit să adune puţin peste nota patru.

La fel de repede s-a închis şi drumul lui Aurelian Şoric spre avocatură. Cinci examene a dat fostul poliţist ca să ajungă în barou şi toate i-au dat bătăi de cap. La Drept Procesual Civil, Şoric a luat 2.33, la organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, 4, iar la Drept Civil, 4,13. Aşa se explică de ce Aurelian Şoric nu vede cămătăria ca infracţiune. Şi asta chiar dacă noul Cod Penal  care va intra în vigoare de la anul o incriminează.

N-a reuşit să îmbrace roba de avocat, însă, Şoric se mândreşte cu o autorizaţie de mediator, obţinută la un centru din Craiova. Aşa că fostul şef al IPJ Neamţ poate acorda orice tip de consultanţă în limbile română şi engleză.

Aurelian Şoric a fost dat afară din Poliţie după ce, în noiembrie anul trecut, a fost asasinat Gheorghiţă Mararu, liderul interlopilor din Neamţ. Ancheta autorităţilor a scos la iveală prietenia dintre fostul şef al Poliţiei din Neamţ şi victimă. În urma scandalului au fost destituiţi şeful Poliţiei Române Petre Tobă şi secretarul de stat Dan Fătuloiu.

 


×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close