Antena 3 CNN Actualitate Autobuzele supraetajate din Bucureşti oferă o experienţă turistică unică. Vezi aici de ce

Autobuzele supraetajate din Bucureşti oferă o experienţă turistică unică. Vezi aici de ce

Autobuzele supraetajate din Bucureşti oferă o experienţă turistică unică. Vezi aici de ce
Sursa foto: Foto: VideoNews
30 Iul 2011   •   14:34

Turismul supraetajat din Bucureşti oferă experienţe unice! Cel care doreşte să viziteze capitala României de la înălţimea unui autobuz cu etaj, se loveşte de două probleme. În primul rând, are nevoie de o oră ca să găsească staţia. Iar în al doilea rând, nu află nimic. Nu există ghid, nu există o hartă, nu există nimic.

La staţia de la Casa Presei, o mână de oameni aşteptau să se urce în noul autobuz turistic al Bucureştiului. Cu greu s-au orientat şi ei după plăcuţele speciale de care se vorbea ieri.

Singurii străini, doi cetăţeni nemţi, care au nimerit pur întîmplător în autobuzul turistic, priveau nedumeriţi împrejurimile. N-au nici afişe să se orienteze, nici hărţi explicative, nici ghid.

Deocamdată, nemţii au căutat în zadar căştile cu care sunt dotate autobuzele de acest fel din marile oraşe turistice ale Europei. La noi nu sunt.

Până să ajungă la Internet, un grup de ardeleni a găsit repede soluţia. O doamnă care nu e pentru prima oară în capitală a luat repede locul ghidurilui. Şi a început să depene amintiri.

Odată ajunşi în centru, turiştii au admirat şantiere şi muncitori odihniţi.

Călătoria cu autobuzul turistic durează 50 de minute durează şi cuprinde 14 staţii.

 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close