Antena 3 CNN Actualitate Autocar cu pasageri, implicat într-un accident pe DN7, la Sibiu. O mașină a derapat și a intrat în plin autocar

Autocar cu pasageri, implicat într-un accident pe DN7, la Sibiu. O mașină a derapat și a intrat în plin autocar

Autocar cu pasageri, implicat într-un accident pe DN7, la Sibiu. O mașină a derapat și a intrat în plin autocar
Sursa foto: Foto: Politia Romana/Facebook
03 Ian 2020   •   11:12

Un autoturism a derapat şi a intrat într-un autocar cu pasageri, vineri dimineaţa, pe DN7, la ieşirea din Tălmaciu, fără să fie înregistrate victime, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu.

"La această ora, traficul rutier pe DN 7, la ieşirea din localitatea Tălmaciu spre Boiţa se desfăşoară alternativ, pe o singură bandă ca urmare a unui eveniment soldat cu pagube materiale (tamponare). Un autoturism care circula spre Sibiu a derapat şi a intrat în coliziune cu un autocar. Din fericire nu sunt victime", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

Potrivit acesteia, autocarul s-a defectat în urma tamponării cu automobilul care a derapat.

"Autocarul prezintă defecţiuni tehnice, momentan fiind blocat pe şosea. Valorile de trafic în zonă nu sunt ridicate, un echipaj al poliţiei rutiere se află la faţa locului pentru dirijare. Recomandăm atenţie sporită în zonă şi adaptarea unei viteze reduse", a explicat Luciana Lazăr.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close