Antena 3 CNN Actualitate Autocar cu 30 de persoane, impact frontal violent cu o dubă, în Argeș

Autocar cu 30 de persoane, impact frontal violent cu o dubă, în Argeș

Un autocar în care se aflau 30 de persoane a fost implicat într-un accident grav, astăzi, pe DN 7, în județul Argeș, între localitățile Lintești și Morărești. Opt persoane au fost rănite, printre care și un copil, toate fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Autocar cu 30 de persoane, impact frontal violent cu o dubă, în Argeș
Sursa foto: Mediafax
de Alin Tarnovschi    |    17 Oct 2020   •   11:13

Accidentul s-a produs în această dimineață, pe DN 7, între localitățile Lintești și Morărești, acolo unde autocarul, în care se aflau 30 de persoane, s-a izbit frontal cu o dubă.

În dubă se aflau șapte persoane, iar în urma impactului violent, opt oameni au fost răniți.

Atât autocarul, cât și duba, au fost puternic avariate și au rămas pe mijlocul șoselei, astfel că traficul în zonă a fost complet blocat.

Mai mult, au existat și scurgeri de combustibil, astfel că pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș au intervenit pentru prevenirea unui incendiu.

Autocar și dubă, accident grav pe DN 7, în Argeș

Cele opt victime, printre care și un copil, au fost transportate la spital pentru a primi îngrijiri medicale, însă, potrivit primelor informații, rănile suferite nu le pun viața în pericol.

Polițiștii rutieri au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

"Din primele verificări a reieșit că un bărbat de 42 de ani, cetățean bulgar, care conducea o autoutilitară ce tracta o semiremorcă, în condiții de carosabil umed, în curbă ușoară la dreapta, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autocar de transport persoane, condus din sens opus de un bărbat de 36 de ani din București.

Toate persoanele din dubiță, respectiv trei bărbați, trei femei și o fată de 17 ani, precum și un pasager din autocar au fost duse la spital pentru îngrijiri și investigații medicale", se arată într-o informare a Poliției.

×
Subiecte în articol: Argeş accident accident autocar
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close