Antena 3 CNN Actualitate Autopsie în cazul femeii muşcate de câini. Ce spun medicii legişti

Autopsie în cazul femeii muşcate de câini. Ce spun medicii legişti

Autopsie în cazul femeii muşcate de câini. Ce spun medicii legişti
Sursa foto: Foto: thedentonlawfirm.com
de S.T.    |    21 Mar 2014   •   16:26
UPDATE: Femeia muşcată de câini găsită moartă într-un parc din zona Obor a Capitalei a fost cauzată de o "intoxicaţie etilică acută cu aspirat alimentar gastric", potrivit constatărilor preliminare ale autopsiei, sub rezerva efectuării unor teste toxicologice, spun anchetatorii.

Medicii legişti vor stabili astăzi dacă femeia găsită moartă într-un parc din zona Obor din Capitala a murit înainte de a fi muşcată de câini sau traumele i-au provocat decesul.

În zonă au fost găsiţi 7 maidanezi. Trei dintre ei aparţin Primăriei Sectorului 2, doi fuseseră adoptaţi de Asociaţia Cuţu-Cuţu, pentru unul dintre maidanezi nu existau date de identificare a proprietarului, iar un altul era adoptat de o persoană fizică.

Potrivit Primăriei, această persoană ar fi luat pe semnătură, în ultimii 3 ani, 110 maidanezi. Asociaţia pentru protecţia animalelor susţine că în ultimele şase luni a fost solicitată să intervină de patru ori în aceeaşi zonă.

Potrivit legii cunoscută şi ca "legea ionuţ", cei care adoptă câini maidanezi iar apoi îi lasă în libertate pot fi condamnaţi la închisoare între 2 şi 5 ani.

Citeşte şi:

ASPA: 2.000 de câini, eutanasiaţi până acum


×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close