Antena 3 CNN Actualitate Autorităţi alertate să intervină în cazul unei sinucideri, totul a fost defapt o GLUMĂ

Autorităţi alertate să intervină în cazul unei sinucideri, totul a fost defapt o GLUMĂ

Autorităţi alertate să intervină în cazul unei sinucideri, totul a fost defapt o GLUMĂ
30 Apr 2014   •   19:02

Autorităţile din Constanţa au fost alertate, miercuri, să intervină în cazul unei presupuse sinucideri, echipajul de Ambulanţă ajuns la locul indicat la 112 constatând că de fapt a fost vorba de o glumă făcută de o adolescentă de 15 ani, care s-a întins într-un pat şi s-a legat cu o eşarfă de gât.
   
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, miercuri, la numărul de urgenţă 112 s-a anunţat că o fată în vârstă de 15 ani s-ar fi spânzurat în fostul internat al unui liceu tehnologic din oraş, în prezent transformat în bloc de locuinţe.
   
La faţa locului au ajuns echipaje de Poliţie, Ambulanţă şi SMURD, care au găsit-o pe fată întinsă pe un pat, cu o eşarfă legată de gât şi de un calorifer.
   
După ce au examinat-o, cadrele medicale de la Ambulanţă au stabilit că adolescenta nu păţise nimic, fiind vorba despre o glumă şi nu despre o tentativă de sinucidere.
   
Se pare că fata avea probleme în dragoste, relaţia ei cu un băiat nefiind pe placul părinţilor.
   
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili dacă poate fi tras cineva la răspundere pentru acţiunea fetei, în acelaşi timp fiind anunţaţi şi reprezentanţii de la Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa.

×
Subiecte în articol: autorităţi sinucidere gluma
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close