Antena 3 CNN Actualitate Autorităţi impasibile în faţa unei posibile tragedii. Balconul unui apartament din sectorul 6 putea să cadă pe trecători

Autorităţi impasibile în faţa unei posibile tragedii. Balconul unui apartament din sectorul 6 putea să cadă pe trecători

Autorităţi impasibile în faţa unei posibile tragedii. Balconul unui apartament din sectorul 6 putea să cadă pe trecători
Sursa foto: Foto: VideoNews
03 Mai 2012   •   22:57

Timp de opt  zile balconul unui apartament din sectorul 6 a fost la un pas să cadă în capul trecătorilor. În ciuda sesizării proprietarilor, nici pompierii, nici Primăria de sector nu au avut soluţii pentru a coborî plăcile suspendate. Cel care le-a întins o mână de ajutor a fost Ştefan Florescu.

În orice moment, cele două bucăţi de beton care stăteau să cadă ar fi putut provoca o tragedie. Ele au atârnat mai mult de o săptămână la 30 de metri înălţime, ameninţând siguranţa trecătorilor.

Pompierii au fost chemaţi, dar fără succes. Aceştia au venit, au văzut şi le-au sugerat proprietarilor să-şi încerce norocul la primărie.

De unde au fost trimişi din nou la pompieri, care au ridicat din umeri şi le-au sugerat să se descurce pe cont propriu.

În total, aproximativ 3.000 de lei ar fi costat rezolvarea situaţiei. În condiţiile în care cei patru membri ai familiei trăiesc dintr-un salariu de 600 de lei, intervenţia ar fi fost imposibilă. Cel care le-a oferit o mână de ajutor a fost Ştefan Florescu, preşedintele Fundaţiei Suflet pentru suflet.

Aceasta nu a fost prima oară când cetăţenii au reclamat probleme cu blocurile şubrede.

Pentru a-şi consolida apartamentele, fără ajutorul Primăriei de sector, locatarii ar trebui să plătească aproximativ 4.000 de lei . O sumă mult prea mare pentru oameni care supravieţuiesc din salariul minim pe economie.




×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close