x close

Autorităţile au declarat război vrăjitoarelor. Mai multe practicante ale magiei au fost reţinute

de D.D.    |    13 Dec 2011   •   09:02
Autorităţile au declarat război vrăjitoarelor. Mai multe practicante ale magiei au fost reţinute 407 Foto: Intact Images

Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov. Mai multe vrăjitoare au fost reţinute de poliţiştii de la IGPR. Printre acestea, se află şi vrăjitoarele Vanesa şi Melisa. Ele sunt acuzate de şantaj şi înşelăciune.

În urma descinderilor, şapte persoane au fost arestate. Prejudiciul creat este de peste 450.000 de euro, în bani, bijuterii şi maşini.

Comisarul Christian Ciocan susţine că, la început, vrăjitoarele cereau bani puţini şi obiecte de mică valoare, însă pe parcurs sumele cerute de la victime creşteau.

Doar pentru una dintre cele patru victime prejudiciul se ridică la sute de mii de euro, arată Mediafax. Se pare că victimele erau şantajate de vrăjitoare.
   
Acţiunea este desfăşurată de IGPR cu sprijinul Direcţiei de Investigaţii Criminale şi SPIR.

Deputatul Nicolae Păun a fost vizitat, luni, de vrăjitoare, la Parlament. Acestea i-au cerut socoteală după ce politicianul a propus un proiect de lege prin care practicile oculte să fie interzise.

Proiectul de lege mai prevede ca persoanele care se ocupă cu astfel de lucruri să fie condamnate la ani grei de puşcărie.

 
Get Adobe Flash playerCiteşte mai multe despre:

vrajitoare descinderi perchezitii
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati