Antena 3 CNN Actualitate Autorul accidentului mortal din Voluntari a fost prins. Bărbatul a fost reţinut la Paris

Autorul accidentului mortal din Voluntari a fost prins. Bărbatul a fost reţinut la Paris

Autorul accidentului mortal din Voluntari a fost prins. Bărbatul a fost reţinut la Paris
13 Noi 2011   •   10:13

Bărbatul chinez care a accidentat mortal un bărbat pe trecerea de pietoni din Voluntari, sâmbătă, a fost prins. Bărbatul a fost reţinut la Paris.

Autorităţile române l-au identificat în cursul zilei de sâmbătă, pe un aeroport din Paris. Omul încerca să fugă, cu destinaţia Shanghai. Acesta ar putea fi adus în România duminică, pentru a fi cercetat pentru ucidere din culpă şi fugă de la locul accidentului .

Din primele informaţii, maşina pe care o conducea nu era a lui.

Victima traversa o trecere de pietoni când a fost lovit de o maşină. Şoferul acesteia a fugit de la locul faptei, iar victima a fost transportată de urgenţă la spital. A murit însă la scurt timp.

Potrivit poliţiştilor, conducătorul auto al autoturismului, cetăţeanul asiatic a părăsit locul accidentului, s-a deplasat pe străduţe în incinta oraşului Voluntari şi a abandonat maşina în împrejurimi.

Martorii spun că cel care l-a lovit pe bărbat era un cetăţean chinez care, după ce şi-a abandonat maşina, a plecat cu plăcuţele de înmatriculare. Totuşi, se pare că le-ar fi aruncat la numai câţiva metri, pentru că poliţiştii le-au găsit.

×
Subiecte în articol: accident Voluntari paris chinez cetatean
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close