Antena 3 CNN Actualitate Autorul jafului din Craiova, prins după numai o zi

Autorul jafului din Craiova, prins după numai o zi

Autorul jafului din Craiova, prins după numai o zi
Sursa foto: Foto: Intact Images
17 Dec 2011   •   16:47

După numai o zi de căutări, anchetatorii au reuşit să-l prindă pe autorul jafului de vineri seară din Craiova, unde o vânzătoare a fost ameninţată cu un pistol şi i-au fost furaţi 80 de lei, anunţă Mediafax.
   
Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Dolj, agentul Amelia Căprărin, autorul jafului este un tânăr de 17 ani din comuna Dobreşti, care a fost ridicat de poliţişti de la locuinţa sa, fiind momentan cercetat pentru tâlhărie.
   
Conform sursei citate, tânărul le-a declarat anchetatorilor că pistolul folosit era unul de jucărie, însă oamenii legii au găsit la percheziţie un pistol cu gaze.
   
"Tânărul a fost identificat şi a fost ridicat de poliţişti de la domiciliu. Iniţial, tânărul le-a declarat anchetatorilor că arma pe care a folosit-o ar fi fost un pistol de jucărie. La percheziţie, însă, poliţiştii au descoperit un pistol cu gaze", a declarat Căprărin.
   
Suspectul a fost identificat în baza imaginilor furnizate de camerele de supraveghere ale magazinului.
   
În urma audierii vânzătoarei, o tânără de 22 de ani, poliţiştii au stabilit că suma pe care tânărul a furat-o este mai mare faţă de cât se anunţase iniţial, suspectul fugind şi cu 130 de lei din încasări.

×
Subiecte în articol: Craiova amenintata pistol politisti arma
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close