Antena 3 CNN Actualitate Autorul masacrului de la Perla ar putea fi eliberat după doar șapte ani de închisoare. Sentința era pe viață

Autorul masacrului de la Perla ar putea fi eliberat după doar șapte ani de închisoare. Sentința era pe viață

Asasinul de la Perla ar putea scăpa din închisoare.

Autorul masacrului de la Perla ar putea fi eliberat după doar șapte ani de închisoare. Sentința era pe viață
21 Dec 2019   •   17:41

Gheorghe Vlădan ar putea fi un om liber în doar șapte ani. Tribunalul Giurgiu a admis cererea acestuia de înlocuire a detenției pe viață cu 25 de ani de închisoare.

Asta înseamnă că, la un moment dat, fostul angajat al MAI ar putea să ceară liberarea condiționată.

Vlădan este închis de aproape 8 ani, din 6 martie 2012. Deoarece are 61 de ani, acesta poate fi eliberat condiționat după executarea unei fracții de două treimi din pedeapsă la care se pot adăuga zilele câștigate în urma muncii prestate în penitenciar.

Deci ar putea ieși din închisoare în mai puțin de șapte ani, deși pedeapsa a fost pe viață.

Soțul femeii ucise cu sânge rece la coafor, Cornel Bendre, a comentat, sâmbătă, la Antena 3, aceste informații. Acesta a depus o petiție, respectiv o cerere de audiență la prim-procurorul de pe lângă Parchetul Trirbunalului Giurgiu.

"Vreau să-i cer să conteste această sentință a Tribunalului Giurgiu pentru că mi se pare o decizie nedreaptă, inechitabilă, prin simplu fapt că a împlinit 60 de ani. Este inadmisibil - ai luat două vieți, ai schilodit încă șase colege, clienți", a spus Cornel Bendre, în emisiunea Linia întâi moderată de Sabina Iosub.

 

×
Subiecte în articol: linia intai
Parteneri
Gheboasă, audiat la DIICOT într-un dosar de trafic de droguri
x close