Antena 3 CNN Actualitate Autostrada Arad-Timişoara, închisă până la 20.30 din cauza viscolului

Autostrada Arad-Timişoara, închisă până la 20.30 din cauza viscolului

Autostrada Arad-Timişoara, închisă până la 20.30 din cauza viscolului
Sursa foto: Foto: Agerpres
08 Dec 2012   •   18:55

Autostrada Arad-Timişoara este închisă, sâmbătă seară, din cauza viscolului, reprezentanţii Poliţiei afirmând că măsura, care a fost luată la ora 17.30, va fi valabilă până la ora 20.30, informează Mediafax.
   
Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, în acest interval de timp, drumarii intervin pentru curăţarea şoselei.
   
"Din cauza căderilor de zăpadă, circulaţia a fost îngreunată, motiv pentru care s-a luat măsura închiderii autostrăzii pentru urmatoarele trei ore. Au fost închise, de asemenea, intrările pe autostradă dinspre DN 68 şi dinspre centura Timişoarei", precizează sursa citată.
   
De asemenea, tot din cauza zăpezii a fost restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe centura municipiului Arad, pentru a permite intervenţia utilajelor de deszăpezire.
   
Sâmbătă seară, în judeţele Arad şi Timiş ninge, iar stratul de zăpadă de pe carosabil măsoară 5-6 centimetri.
   
Meteorologii au emis, vineri, două avertizări cod galben de ninsori şi ploi, potrivit cărora precipitaţiile vor afecta, începând de sâmbătă seară, Banatul, Crişana, Maramureşul, nordul Moldovei, Transilvania şi Oltenia, urmând să se extindă, duminică, în toate regiunile.


×
Subiecte în articol: strat de zapada
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close