Antena 3 CNN Actualitate Autostradă la pipetă. Încă două tronsoane din drumul spre mare vor fi inaugurate în două luni, promite ministrul transporturilor

Autostradă la pipetă. Încă două tronsoane din drumul spre mare vor fi inaugurate în două luni, promite ministrul transporturilor

Autostradă la pipetă. Încă două tronsoane din drumul spre mare vor fi inaugurate în două luni, promite ministrul transporturilor
Sursa foto: Foto: ziuaveche.ro
de O.P.    |    01 Mai 2012   •   06:09
Se mai inaugurează două tronsoane din autostrada spre mare în cel mult două luni, promite .  ministrul transporturilor, Alexandru Nazare. Din 30 iunie se va putea circula pe un singur fir pe tronsonul Cernavodă-Medgidia şi pe ambele sensuri pe tronsonul Medgidia-Murfatlar de pe Autostrada Soarelui.

Ministrul Transporturilor, Alexandru Nazare, a vizitat luni şantierul autostrăzii A2 şi a afirmat că la sfârşitul lunii iunie vor fi deschise tronsoanele Cernavodă-Medgidia şi Medgidia-Murfatlar astfel încât să se poată circula pe Autostrada Soarelui de la Bucureşti la Constanţa.

''Eu vreau să îmi fac datoria până la capăt. Aşa cum  m-aţi văzut pe şantiere de la bun început, aşa sunt şi acum şi, până când o să predau  mandatul, mă voi comporta la fel pentru că cred sincer că acesta este modul în care putem să impulsionăm constructorii să-şi facă treaba şi să respecte promisiunile'', a declarat Nazare.

Potrivit acestuia, lucrările de construcţie pe autostrada A2 sunt în grafic, urmând ca de pe 30 iunie să se circule pe un singur fir pe tronsonul Cernavodă-Medgidia şi pe ambele căi de rulare pe tronsonul Medgidia-Murfatlar.

Tronsonul Murfatlar-Constanţa al autostrăzii A2 a fost inaugurat la sfârşitul lunii iulie 2011, când traficul rutier se putea desfăşura pe un singur fir, peste două luni terminându-se lucrările de construire şi pe celălalt sens de mers.






×
Subiecte în articol: Alexandru Nazare
Parteneri
Incendiu puternic lângă stadionul Dinamo București
x close