Antena 3 CNN Actualitate Autostrada Soarelui, redeschisă circulaţiei după codul roşu de viscol

Autostrada Soarelui, redeschisă circulaţiei după codul roşu de viscol

Autorităţile au anunţat, astăzi, că traficul rutier pe Autostrada Soarelui (A2) a fost redeschis circulaţiei, după ce, autostrada a fost închisă, noaptea trecută, din cauza codului roşu de viscol.

Autostrada Soarelui, redeschisă circulaţiei după codul roşu de viscol
Sursa foto: sursa: Hepta
06 Feb 2020   •   14:00

Iniţial, traficul a fost redeschis pe tronsonul km 10 - 64 (Bucureşti - Lehliu), iar ulterior a fost redeschis şi tronsonul km 144 - 212 (Feteşti - Constanţa).

Poliţia Română şi Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au anunţat, noaptea trecută, că traficul a fost închis pe A2, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Viscolul puternic şi ninsorile au blocat complet autostrada A2, iar în ciuda faptului că utilajele de deszăpezire au lucrat continuu, viscolul a spulberat zăpada pe carosabil.

"Recomandăm conducătorilor auto ca pe drumurile aflate sub cod portocaliu, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate", se arată într-un comunicat al Centrului INFOTRAFIC din cadrul Poliţiei Române.

Starea drumurilor din România, la ora 13.00.

×
Subiecte în articol: autostrada A2 autostrada Soarelui
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close