Antena 3 CNN Actualitate Avantaje, bonusuri şi sporuri. Angajaţii CNADNR, plătiţi cu un spor de 100% dacă muncesc peste program

Avantaje, bonusuri şi sporuri. Angajaţii CNADNR, plătiţi cu un spor de 100% dacă muncesc peste program

Avantaje, bonusuri şi sporuri. Angajaţii CNADNR, plătiţi cu un spor de 100% dacă muncesc peste program
de O.P.    |    01 Iul 2014   •   06:08

Angajaţii Companiei Naţionale de Drumuri şi Autostrăzi se bucură de avantaje peste avantaje. De astăzi, salariile acestora se vor majora cu 150 de lei. În plus, se adaugă sporuri de  sută la sută pentru orele suplimentare, tichete cadou sau diferite bonusuri.

De astăzi, cei aproximativ 6000 de angajaţi din CNADNR vor primi o majorare de salarii de 150 de lei , conform noului contract colectiv de muncă negociat de conducerea CNADNR  cu reprezentanţii Sindicatului Drumarilor, potrivit Gândul.info.

Pe lângă această majorare a salariilor, angajaţii companiei vor primi in cazul decesului socrilor sau părinţilor 2.500 de lei,  iar in cazul decesului salariatului, soţiei sau copiilor acestuia 3.500 de lei.

Nu lipsesc din noul contract colectiv de muncă nici tichetele cadou de 8 Martie sau cu ocazia Zilei Drumarului in valoare de 150 de lei .

La toate acestea se mai adaugă tichetele de masă, sporuri de 100% din salariul de bază pentru cei care muncesc  de sărbătorile legale sau pentru munca  în afara orelor de program. Şi cei care muncesc la desăpezire vor primi 35 de lei de persoană pentru două mese pe zi dacă muncesc mai mult de 12 ore neîntrerupt. Iar angajaţii cu o vechime de 15 ani la CNADNR vor primi un spor de 10 %.

×
Subiecte în articol: CNADNR salarii
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close